Představa ideálního dárku pro vaše blízké bude pravděpodobně víceméně subjektivní záležitost. Každému se totiž může líbit něco jiného. Nicméně, sázkou na jistotu mohou být v mnoha případech dárky, které dokonalým způsobem zachytí překrásné vzpomínky a emoce. Takovou schopnost mají například fotoobrazy či jiné předměty s fotografiemi, které mají pro obdarovaného jedinečnou hodnotu.

Fotoobrazy

Milovníky přírody může potěšit i taková překrásná fotka na plastové desce, kterou lze jednoduše zavěsit na stěnu.

Říká se, že dětská láska je ta nejupřímnější. Právě děti, ať už mladší, nebo starší, mají ve zvyku při speciálních příležitostech obdarovávat své rodiče menšími rodinnými fotografiemi v rámečcích. Kromě toho, že jde o finančně nepříliš náročnou záležitost, takový dárek je skutečně upřímným projevem lásky. I proto jsme toho názoru, že fotoobrazy mohou být ideálním dárkem pro vaše blízké.

Fotoobrazy na různé způsoby

Vzhledem k tomu, že moderní tiskařské společnosti dokáží v dnešní době vytisknout fotografie různých rozměrů na ledajaké materiály, nejsou zákazníci odkázáni výhradně na výše zmíněné klasické malé fotky v rámečcích. Současná tržní nabídka je mnohem širší.

Foto na plátno

Tisk fotografie na plátno patří mezi nejpopulárnější provedení fotoobrazů. Kromě toho, že je cenově dostupný, působí originálně a netuctově. Plátno, na které se fotografie tiskne přímo ve vysokém rozlišení, je bavlněné. Po dokončení tisku se natahuje a připevňuje na skrytý rám, ke kterému je připevněn závěsný systém - takzvaný krokodýl.

Fotopostup foto plátno

Fotopostupy realizace foto plátna.

Popularitě foto pláten nahrává do karet skutečnost, že zákazníci si mohou sami zvolit způsob provedení okrajů fotografie. Na výběr mají z potištěných okrajů, zrcadlově přidaných okrajů a nepotištěných okrajů, při kterých zůstávají boční strany bílé. Za zmínku stojí i povrchová úprava z tekuté laminace, díky které je plátno odolné vůči UV záření, vlhkosti a poškrábání, přičemž si udržuje barevnou stálost po dobu minimálně 75 let. Navíc takové fotoobrazy jsou i velmi jednoduše omyvatelné.

Foto na plastovou desku

Foto plátno

Foto plátna z naší tvorby ukazují možnosti kreativních možností.

Foto na plastovou desku

Výbornou alternativou fotoobrazu je i fotka vytištěna na plastové desce (PVC), která se vyznačuje vysokou odolností proti poškození. Díky tomu, že moderní přístroje umožňují tisk na plastové desky přímou UV technologií s vysokou odolností vůči poškrábání, si fotoobrazy na plastové desce udržují dokonalý vzhled i desítky let.

Fotoobrazy deska

Odolný fotoobraz na plastové desce může být výborným dárkem pro vaše blízké.

Foto plakát

Za klasiku mezi fotoobrazy můžeme klidně označit foto plakáty tištěné na kvalitním fotopapíru. Nehledě na to, zda jde o lesklý nebo matný fotopapír, foto plakáty se vyznačují vysokým rozlišením tisku a vynikajícím kontrastem s vysokou věrností barev. Tyto atributy, spolu s doplňkovým orámováním, z nich dělají přímo umělecká díla vhodná do jakéhokoliv interiéru.

Fotoobrazy foto plagát

Vhodně zvolený rám dokáže přetvořit foto plakát na nejvýraznější prvek v místnosti.

Foto magnetka

Magnetky patří jednoznačně k nejpopulárnějším dovolenkovým suvenýrům. Kromě toho, že jsou cenově dostupnou záležitostí, představují sympatický a vděčný dárek vhodný téměř pro každého. Tyto "mini fotoobrazy", které obvykle zdobí chladničky, je však možné povýšit na jinou úroveň. Jak? No přece tak, že si dáte na magnetku vytisknout rodinnou fotku, resp. obrázek, který má pro vás speciální hodnotu.

Věděli jste, že fotku na magnetky dokážete využít i pro reklamní účely? Můžete si jí označit například firemní vozidlo nebo prostory. Vzhledem k tomu, že samotná magnetka je vyrobena z pružného materiálu, se dokáže přizpůsobit svému podkladu.

Foto magnetky

Magnetka s rodinnou fotkou či fotkou vašich blízkých může příjemně ozdobit například ledničku.

Gravírované fotoobrazy do dřeva

Náš seznam ideálních dárků pro vaše blízké ukončujeme vskutku originálními gravírovanými fotoobrazy do dřeva. Jejich jedinečnost spočívá v zachování přírodní dřevěné struktury a vůní dřeva a v kombinaci precizní ruční práce se špičkovými technologiemi. Celkový 3D efekt a kvalita materiálu je v případě dřevěných fotoobrazů umocněna jednoduchým ozdobným reliéfním rámem.

Foto na dřevěný obraz

Gravírované fotoobrazy do dřeva jsou perfektní volbou pro skutečné milovníky dřeva a klasického stylu.

Pro jaký dárek se rozhodnout?

Pokud máte náhodou po přečtení předešlých řádků v hlavě zmatek, nic si z toho nedělejte. Bez ohledu na to, pro jaký foto dárek se rozhodnete, věříme, že potěšíte vaše blízké. Jak jsme již totiž zmiňovali, fotoobrazy mají jedinečnou schopnost zachytit vzpomínky a emoce, což z nich skutečně dělá ideální dárek pro libovolnou příležitost.

Zdroj obrázků: vlastní zpracování